Coach og sexolog - 2 uddannelser i 1

TLC SeksualCoach kombinerer sexologi og coaching, og derfor får du faktisk to uddannelser på én gang.

Nu har du muligheden for at blive coach og sexolog i den samme uddannelse. På uddannelsen til TLC SeksualCoach får du både en generel coachinguddannelse, hvor du lærer at hjælpe mennesker med afklaring og forandring, og en bred sexologisk viden, så du kan arbejde mere indgående med mennesker og deres seksualitet.

Du kan coache på alle livets områder

Selv om vi på uddannelsen har fokus på sexologi, kan du bruge de coachingteknikker og -redskaber du lærer på alle livets områder. Du kan for eksempel coache i forhold til arbejdsliv, parforhold, work/life balance, livskriser, sundhed, stress … i det hele taget alle områder, hvor din fokusperson ønsker støtte til at blive afklaret og skabe forandring i sit liv.

Anerkendes af Dansk Sexologforening

Du kan også vælge en karriere som sexolog, hvor du kan bruge din nye viden om seksualitet i din egen sexolog-praksis, som underviser eller foredragsholder, i en stilling inden for social- og sundhedsområdet, som blogger eller skribent. Alle muligheder ligger for dine fødder. Uddannelsen til TLC SeksualCoach er anerkendt af Dansk Sexologforening som adgang til medlemskab af foreningen, og TLC Uddannelser betaler dit medlemskab under uddannelsen.

Tilmeld dig i dag og bliv både coach og sexolog inden for et år

Vi tror på, at der er brug for coaches med en bred viden om sexologi … og sexologer med stærke coaching-kompetencer. Der er brug for TLC SeksualCoaches.

Uddannelsen til TLC SeksualCoach består af 10 weekend-moduler på et år. Hvert modul koster 3.995,- kroner. Næste hold starter til september i Kjellerup, og der er stadig pladser hvis du er hurtig med din tilmelding på www.seksualcoach.dk/tilmelding.