Du kan passe dit job under uddannelsen

Uddannelsen til TLC SeksualCoach foregår på ti weekendmoduler, så det er altså muligt at have et fuldtidsjob, samtidig med at du uddanner dig.

Alle moduler starter endda lørdag morgen, så du ikke skal holde fri om fredagen, og slutter søndag eftermiddag, så du kan nå hjem inden weekenden slutter.

Vi har tilrettelagt uddannelsen, så det er muligt at have et almindeligt fuldtidsjob samtidigt. Selv om vi skal gennem et omfattende pensum, er det først og fremmest weekendmodulerne, der er intensive. Du skal altså hverken sige dit faste job op eller bede om mange fridage for at blive uddannet TLC SeksualCoach, men kan tværtimod regne med din faste månedlige indtægt under uddannelsen.

Hvad med lektier mellem modulerne?

Mellem de enkelte moduler skal du læse noget faglitteratur og lave coachingøvelser med de øvrige kursusdeltagere. I vælger selv om I vil mødes eller øve over Skype. Det væsentlige er, at I selv tilrettelægger, hvornår I læser og øver. Og der er god tid til at nå det, da der er cirka en måned mellem hvert modul.

Måske kan du aftale en bruttolønsordning med din arbejdsplads og spare næsten halvdelen af prisen!

Du kan måske aftale med din arbejdsplads, at den betaler uddannelsen mod at du går tilsvarende ned i bruttoløn. På den måde sparer du skatteværdien af uddannelsesgebyret … altså cirka halvdelen. Læs mere om bruttolønsordninger her.