Kennet Schøler, studerende på TLC SeksualCoach

Kennet Schøler i gang med en øvelse på TLC SeksualCoach uddannelsen

Det er jo ikke sikkert jeg skal være flyttemand resten af mit liv

Kennet Schøler er glad for sit job som flyttemand. Alligevel er han startet på en helt ny uddannelse som TLC SeksualCoach, hvor målet er en selvstændig praksis, hvor han vil rådgive par og singler om kærlighed.

Flyttemanden Kennet Schøler fra Køge ved godt, at den nye uddannelse han begyndte på for tre måneder siden måske ikke lige harmonerer med det gængse billede af en flyttemand. Et par af kollegerne har da også været på banen med lidt smådrilleri, men for Kennet giver uddannelsen som TLC SeksualCoach fuldstændig mening.

– Jeg har altid interesseret mig for coaching og selvudvikling, men også for sex og kærlighed. Den her uddannelse er den første, der kombinerer begge dele, og det bibringer noget andet, som man ikke finder på andre uddannelser. Den blander genrerne på en helt ny måde, og det tiltalte mig, forklarer Kennet Schøler, der startede på uddannelsen i september.

Som TLC SeksualCoach får Kennet adgang til medlemskab af Dansk Sexologforening, men Kennet ser ikke en fremtid som sexolog for sig.

– Jeg vil gerne have en selvstændig praksis, hvor jeg hjælper par og singler med kærligheden. Singler der gerne vil finde en kæreste, eller par der vil udvikle deres forhold. Det er mit mål, for det er jo ikke sikkert, at jeg skal være flyttemand resten af mit liv, siger Kennet Schøler.

Uddannelsen foregår i Silkeborg som ti weekendmoduler, og Kennet tager gerne den lange tur til Jylland hver måned.

– Det handler også om selvudvikling, og det er svært at komme udenom at jeg også har lært lidt mere om mig selv. Når jeg kører hjem, kan jeg se tilbage på en helt fantastisk weekend i det jyske, med mange nye indtryk og masser af læring. Det er meget professionelt i fantastiske rammer med et godt fagligt niveau og gode gæstelærere, siger flyttemanden fra Køge.

Fakta:

TLC SeksualCoach er en ny privat uddannelse, der som den første kombinerer coaching og sexologi. Uddannelsen afvikles som ti weekendmoduler på Hotel Scandic i Silkeborg, og er anerkendt af Dansk Sexologforening. Næste hold starter marts 2017.