Hvem henvender uddannelsen sig til

TLC SeksualCoach

En personlig uddannelse til dig, der er interesseret i mennesker og seksualitet

Menneskets seksualitet er central for både vores fysiske, følelsesmæssige og mentale sundhed. TLC SeksualCoach uddannelsen er for dig, der er interesseret i den seksuelle sammenhæng mellem krop, hjerte og sind.

Hvis du er interesseret i mennesker og seksualitet, vil du som TLC SeksualCoach både få indblik i disse sammenhænge og redskaber til at kunne hjælpe mennesker med at tale om og arbejde med deres seksualitet.

Egen virksomhed eller kompetenceløft
Uddannelsen er både for dig der gerne vil arbejde som sexolog eller coach, men også for dig, der arbejder i social- og sundhedssektoren, skolevæsenet, institutioner med mere og ønsker et kompetenceløft med redskaber til samtaler med patienter, brugere og borgere.

Personlig udvikling og selvindsigt
TLC SeksualCoach uddannelsen er ikke i sig selv et kursus i selvudvikling, men giver dig også stor personlig viden og selvindsigt, som du kan bruge i dit eget liv og udvikling, både som menneske og seksuelt væsen.

Vi har ikke optagelsessamtaler og vi stiller ikke krav om forudgående uddannelse, men forventer at du er studieparat, engageret, åben og indstillet på at arbejde intensivt sammen med dine medstuderende.