Undervisere

Mai MacKayzee
Mai arbejder i egen praksis som Professionel Samtalepartner. Mai har valgt denne betegnelse om sit virke, da hun benytter sig af redskaber fra de forskellige uddannelser hun har gennemgået siden hun i 1997 fik sin første uddannelse indenfor NLP.
Mai er oprindelig uddannet Integrationspædagog med en overbygning i Islamisk religion og Kultur. Det var arbejdet med flygtningefamilier der førte til at Mai i 1997 tog en NLP-uddannelse. Siden har den ene uddannelse afløst den anden Mai er i dag uddannet NLP Master Practitioner, Systemisk Coach, Sexolog og parterapeut, KærlighedsCoach samt Sundhedscoach.
Mai har desuden en Diplomuddannelse i Human Resource Management og Ledelse med eksamensprojekt i ”Gruppedynamikker” og er uddannet i kropsterapi, massage og senest som Access Consciousness Bars-behandler.
www.optionz.dk og www.connectionz.dk
Mai er intern underviser på TLC i seksualitet og coaching.


Kim MacKayzee
Kim er oprindelig narrativ freelancejournalist og tekstforfatter. Kims interesse i den narrative fortælling og kommunikationsstrategier førte til at han uddannede sig indenfor NLP. Kim er ligeledes uddannet facilitator og coach .
Kim er underviser, coach og facilitator i kreativitet, procesdesign, gruppefacilitering og grafisk facilitering i sin virksomhed Kreativator, samt brandingjournalist i kommunikationsvirksomheden mackayzee.dk.
www.kreativator.dk og www.mackayzee.dk
Kim er intern underviser på TLC i coaching, mentale processer mv.


Jesper Bay Hansen

  • Speciallæge i almen medicin, specialist i klinisk sexologi og parterapeut
  • ESSM certified specialist in clinical sexology
  • Fellow of the European Committee of Sexual Medicine (FECSM)

Jesper er uddannet læge, cand.med. ved Københavns Universitet sommeren 1998, og har siden har uddannet sig til speciallæge i almen medicin i 2004 og specialist i klinisk sexologi, januar 2014 (fra Sexologisk Klinik, Rigshospitalet).
Jesper ESSM certificeret ved Multidisciplinary Joint Committee on Sexual Medicine, dvs. Fellow of the European Committee of Sexual Medicine (FECSM).
Jesper har haft egen lægepraksis i Greve og siden 2009 privat samtaleklinik i Charlottenlund. Han har i flere år undervist på Lægeforeningens kurser, på speciallægeuddannelsen i almen medicin, på seksualvejlederuddannelsen under University College Lillebælt, på Psykoterapeutisk Institut m.m. Dertil er jeg tilknyttet DR’s ekspertpanel under ‘Lev Nu’, hvor jeg blandt andet besvarer spørgsmål om sex og parforhold.
Jesper har desuden udgivet en række artikler og bøger, senest “Mærk efter!” der udkom 23/10 2015.
Jesper er ekstern underviser hos TLC med emnerne mænds og kvinders anatomi, lyst og seksuelle responskurver, samt seksuelle dysfunktioner og påvirkningen af seksualiteten ved kroniske sygdomme.


Sanne Mikela Bazlamit
Sanne er leder og indehaver af Livsglædecentret, hvor hun blandt andet underviser i tantra og uddanner certificerede tantramassagebehandlere.
Sanne er desuden uddannet sexolog og har kurser i NLP, kommunikation, tarot, shamanisme, reiki, socialmotorik og en lang række andre uddannelser i selvudvikling.
www.livsglaedecentret.dk
Sanne er ekstern underviser hos TLC i spirituel seksualitet.


(TLC forbeholder sig ret til ændringer)