Der er ingen grund til at sætte dit liv på pause, fordi du ikke kom ind på dit drømmestudie i første omgang. Dette års afslag giver dig en uventet chance for at bruge det næste år på at udvikle dig både fagligt og personligt.

TLC SEKSUALCOACH – BLIV COACH OG SEXOLOG PÅ ÉN GANG

Som TLC SeksualCoach får du indsigt i sammenhængen mellem krop, psyke og følelser, og lærer at hjælpe mennesker til afklaring og forandring gennem samtale og coaching på alle livets områder.

Samtidig får du en bred, sexologisk viden, og en forståelse for hvordan menneskets seksualitet har afgørende indflydelse på vores sundhed, livskvalitet og velbefindende.

Du bliver med andre ord både coach og sexolog. Det styrker ikke alene dine faglige kompetencer inden en længerevarende uddannelse, men giver dig også mulighed for en spændende personlig udvikling, du har gavn af resten af livet.

TI WEEKENDMODULER – DU KAN HAVE ET JOB SAMTIDIG

Det bedste er, at uddannelsen gennemføres som ti weekendmoduler, så du samtidig har mulighed for at tjene penge og spare op til dit fuldtidsstudie i hverdagen.

TLC SeksualCoach har studiestart i Kjellerup 14. september, og der er stadig ledige pladser. Tilmelding hurtigst muligt og senest 31. august her .